Blog, Locuiesc la SAT, dar sunt CREATIV!.

Editia a VI-a a proiectului Locuiesc la sat, dar sunt creativ! s-a desfasurat in perioada 25 martie 2021 – 30 iunie 2021 si a fost dedicata copiilor de la Grădinița cu Program Normal Dragalina, apartinand Liceului  Tehnologic “Duiliu Zamfirescu” Dragalina, judetul Calarasi.

Pachetul creativ oferit in dar copiilor a facilitat desfasurarea unor activitati recreativ-educative: activitati practice colective: Iarna, Primăvara, Vara și Toamna, colaje sau tehnică mixtă: Cerul înstelat, Animale domestice, Pomi înfloriți, La cireșe, Peisaj de vară, Livadă cu meri si vizionarea online a spectacolului de teatru piesa de teatru “Fata mosului cea isteata”.

Multumim pentru sustinerea activitatilor creative prietenilor de la www.magazincreativ.ro, de unde puteti sa va aprovizionati cu decupaje colorate sau albe din carton, figurine din ipsos, seturi pentru confectionarea felicitarilor si martisoarelor, carti cu idei creative, jocurirechizite si multe materiale pentru activitati art & hobby.

Vizionarea spectacolului ”Fata mosneagului cea isteata”.

LUNA SI STELELE – colaj
PRIMAVARA – colaj

Cu mare entuziasm, am desfășurat activitati atractive folosind materialele pe care ni le-ati dăruit! Copiii au vizionat piesa de teatru “Fata moșului cea isteață”, au realizat lucrări frumoase, au fost creativi și tare bucuroși, la fel și noi, cadrele didactice, deoarece am participat la acest proiect minunat! Vă multumim mult! prof. inv. prescolar Popescu Elena

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *