Ne cunoaștem? Am avut-o o experiență comună într-unul dintre proiectele noastre? Te rog să lași câteva rânduri despre mine, despre asociație, astfel ca cei care trec pe aici să știe exact cine suntem……

 

Vă mulțumesc cu drag pentru gândurile sincere,

Mihaela Albianu

 

 

 

 

 

Comentarii

comentarii

7 Responses to “Recomandări”

 1. Galatan Nelia

  Felicitari! Proiectele dumneavoastra au fost adevarate provocari! Albumele ,au adunat pagina cu pagina,lucrarile micilor artisti precum si cele ale priceputilor indrumatori.Asa am imortalizat frumusetea fiecarui anotimp si am avut ocazia sa vedem diversitatea exprimarii prin culoare!

  Imi place(1)

  Răspunde
  • Mihaela

   Doamna Nelia, va multumesc pentru fidelitatea si seriozitatea cu care ”onorati” fiecare provocare pe care o adresez copiilor si cadrelor didactice din 2012 până în prezent! Pentru mine este o mare multumire sa vad copiii/ elevii dvs. crescand si evoluand alaturi de provocarile concursurilor pe care le organizez. Ma bucur alaturi de dvs sa vad progresele copiilor de la an la an, si va felicit pentru daruirea cu care innobilati sufletele micutilor dvs si locul minunat in care va desfasurati activitatea – Milaș, judetul Bistrița Năsăud. Sper ca în viitor să am posibilitatea de a vă vizita, de a descoperi ”pe viu” frumusetea locurilor și a oamenilor de la Milaș!

   Imi place(1)

   Răspunde
 2. Andreea Spataru

  Vă cunosc prin intermediul fetiţei mele, Maria care este încântată de fiecare ora de pictură si aşteaptă cu nerăbdare următorul concurs. Vă mulţumim!

  Imi place(1)

  Răspunde
 3. Antonela

  Sunt incantata ca am participat cu elevele mele la concursurile organizate de dvs. Apreciez seriozitatea si profesionalismul de care dati dovada la fiecare concurs. Tineti-o tot asa! Felicitari! 🙂

  Imi place(1)

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *