Articole, Blog, home-article.

Întâi este vorba despre distracție și valorificarea timpului liber, apoi despre talent!

Copiii iubesc culoarea, licărul sclipiciului și au bucuria propriilor creații, în timp ce noi, adulții, vorbim despre atenție, răbdare, cultivarea gustului pentru frumos, familiarizarea cu tehnici plastice sau timp de calitate petrecut departe de tabletă, telefon sau televizor.

Structura cursului este o înlănțuire firească între tehnici și materiale specifice orelor de arte vizuale, abilități practice și decorațiunilor art&hobby. Copii care frecventează cursul descoperă lunar materiale de lucru sau tehnici noi, astfel încât nici un atelier nu seamănă cu celălalt. Încurajez copiii să fie unici, să lucreze așa cum simt, nu neapărat după modelul dat sau după colegul de masă. Frații mai mici sunt integrați în curs împreună cu frații mai mari, fiecare având sarcini de lucru diferite la aceeași temă. Învățăm să ne încadrăm în timp, la finalul fiecărui atelier copilul pleacă acasă cu lucrarea terminată (cu mici excepții dacă nu este uscată sau dacă lucrăm în 2 etape).

În primele luni ale anului vom descoperi ce minuni putem crea utilizând materiale din natură: pietre, conuri de brad și scoici în combinație cu adezivul decoupage, acrilicele, sclipiciul, vopseaua de contur sau pasta de zăpadă! Decorațiuni frumoase, mărțișoare și mici tablouri vă vor umple casele, în timp ce copiii dvs. vor căuta mai mult cartonul și cariocile decât tableta.

Pe parcursul unui an calendaristic copiii participanți la curs sunt incluși în 1-3 expoziții, cărţi sau concursuri de profil.

Ne jucăm, cunoaștem alți copiii și ne bucurăm de alt fel de activități decât cele de la școală sau grădiniță!

Informații pentru părinți!

1. Abonament 4 ateliere pe lună: 120 lei, cu toate materialele incluse

2. Abonament 8 ateliere pe lună: 200 lei, cu toate materialele incluse. Frații au reducere 20%

3. Preţ 1 atelier: 30 lei

4. Înscrierile se fac la telefon 0729 56 22 38. În cazul când un părinte sau un copil consideră că acest curs nu răspunde dorințelor lui, i se returnează 100% contravaloarea primei ore de curs.

5. Cursul are loc în sala de festivități a spațiului de joacă CRAZY TOWN, din incinta Carrefour Felicia. Părinții pot aștepta în sala de așteptare din fața sălii unde are loc cursul. Pentru o bună comunicare există format un grup secret pe facebook în care sunt postate permanent fotografii de la curs sau alte informații utile.

6. Durata cursului este de 1,15 minute.

7. În caz de îmbolnăvire sau absență se anunță prin sms sau telefonic lipsa de la atelier, iar atelierul se recuperează.

8. Cursul este susținut de prof. Mihaela ALBIANU, iar organizatorul este SC ACTIVITĂȚI CREATIVE SRL.

9. Programul orelor de curs este: luni şi miercuri de la ora 18.00.

10. Pasionații cu vârsta peste 12 ani sunt primiți cu mare drag la curs, nu se vor plictisi și au o reducere de 20 %!

Înscrieri și informații la tel. 0729 56 22 38

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *