Articole, Blog.

Un înțelept al zilelor noastre, Robin Sharma, ne îndeamnă astfel ”Trăiește copilăria copiilor tăi!” Îmi amintesc mereu îndemnul lui și încerc să petrec cât mai mult timp în viața copiilor mei și a celor pe care-i îndrum.

 

Copiii ne înnobilează cu vise curate, zâmbete sincere și hotărârea de a reuși în ceea ce își propun. Noi, cadrele didactice, modelatorii de suflete și destine, suntem meniți să le păstrăm această natură și să-i creștem mari, integri în acest scop. Speranțele pe care le insuflăm copiilor noștri sunt cea mai mare moștenire pe care le-o putem da, căci natura i-a înzestrat cu de toate. Vă propun să valorificăm la maxim potențialul copiilor noștri și să avem noi înșine încrederea că va fi bine!

 

Va fi bine, dragii mei! Să lăsăm toate grijile și problemele nerezolvate și să gândim pozitiv! Suntem creativi, suntem hotărâți, iar copiii noștri sănătoși au o minte care se lasă educată. Cadourile, florile, banii dați pentru diverse materiale sau rechizite sau uniforme, sunt inexistente pentru sufletele lor pline de vise și aripi. Aripi lungi care să-i ajute să crească mari și să se bucure de țara lor dragă și vise mari care să le facă viața plină de bucurie și activitate.

 

Bucurați-vă, dragii mei! 15 septembrie nu este doar o zi, este o emoție pe care copiii o transmit mereu și ne responsabilizează să investim timp în educația lor.

trandafiri

Zâmbiți, dragii mei! A mai trecut un an și cei care erau în gândurile noastre au venit pe lume mici, sunt bobocei și trebuie să-i creștem mari, să-i ajutăm să înflorească. A mai trecut un an și boboceii de anul trecut au înflorit, iar noi ne-am împlinit prin visele lor. Trăiți cu bucurie clipa și vă dedicați ei! Nu lăsați petalele să se ofilească, fiți mereu puri și deschiși precum trandafirii! Lăsați copiii să se bucure de frumusețea și parfumul cunoașterii voastre! Iar dacă ziua de școală nu vă trezește nici o emoție, nu este târziu să părăsiți pur și simplu acest sistem, binecuvântat cu emoții și responsabilități imense, și să vă împliniți visul!

 

S-aveți mâine o zi cu soare, zâmbete, emoții, bucurie și prietenie!

Este floarea mereu vie ce-o purtăm responsabil la rever pentru copilașii noștri!

 

P.S. Și pentru că visul nostru creativ a înflorit, vă invit pe www.magazincreativ.ro! Pentru că faceți parte din cea mai activă comunitate creativă, la prima comandă de minim 70 de lei plasată până pe 30 septembrie 2015, adăugând voucherul la finalul comenzii TXT4UN88, primiți CADOU produsul Floare 6 petale.

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *