Articole, Blog.

Bine v-am găsit!

În perioada 5 noiembrie – 9 noiembrie 2015 (ora 14.00) Magazin creativ vă invită la un CONCURS rapid intitulat “Sunt creativ!”

banner concurs 9 noiembrie

CONCURSUL începe acum! Pentru a participa trebuie să te loghezi pe contul tău de Facebook și să vizitezi Magazin Creativ – categoria Decupaje Magazin Creativ:

 1. Like unui produs din categoria Decupaje Magazin Creativ a magazinului online Magazin Creativ
 2. La finalul acestui articol, scrie într-un scurt comentariu o IDEE de activitate/ proiect în care ai folosi acest produs (împreună cu linkul produsului) și cum te ajută el în lucrul cu copilașii.
 3. Share acestei fotografii/ acestui articol pe perete tău de facebook, adăugând drept text comentariul tău sau altă recomandare. Magazin Creativ va alege câștigătorul cu cea mai creativă idee, luni, 9 noiembrie, după ora 14 (când se finalizează concursul). Sunt înscriși în concurs participanții care parcurg toate cele 3 etape ale concursului.  Vă mulțumim tuturor pentru gândurile creative pe care le-ați așternut referitor la decupaje Magazin Creativ. Câștigătorul este utilizatorul facebook cu ID-ul: Tradiții Frumoase. Îl felicităm pentru interesantele idei pe care ni le-a împărtășit și așteptăm cu drag un email (contact@activitaticreative.ro) cu datele de corespondență.

  PREMIUL: 1 VOUCHER de 30 de lei pentru produse Decupaje Magazin Creativ! Expedierea premiului este gratuită prin Poșta Română. Dacă câștigătorul nu își revendică premiul în termen de 24 de ore se alege un alt câștigător. 

  Succes!

 

Comentarii

comentarii

2 Responses to “Concurs: ”Sunt creativ!””

 1. Panescu Stefania

  Cu acesti fulgisori vom pavoaza sala de grupa, vom realiza un tablou de iarna, vom forma grupe de fulgisori dupa culoare etc.

  Imi place(1)

  Răspunde
  • Mihaela

   Mulțumim pentru idei Ștefania! Pentru a fi înscrisă în concurs te rugăm să adaugi în alt comentariu linkul cu produsul despre care ne-ai vorbit și contul de facebook din care ai distribuit imaginea concursului. Succes!

   Imi place(0)

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *