Concursurile Activități Creative.

Concursul national Culorile toamnei – este a treia provocare pe care am adresat-o copiiilor prescolari si scolari din toate colturile tarii in octombrie 2013.

Am propus o tema de lucru clasica, cu o sfera larga de ”materializare”.
Alaturi de compozitiile in acuarela sau desen copii au lucrat in tehnici rar uzitate, precum imprimarea, fuzionarea, stropirea sau papier-mache.
Rezultatele au fost ode inchinate frumosului iar filele cartii Culorile toamnei raman dovada a acestei expozitii unice, plina de naturaletea si spontaneitatea artei copiilor. Sectiunea Modelul cadrului didactic este o dovadă vie ca doar prin modelare si indrumare permanenta, copilul ajunge la rezultate incurajatoare.

Culorile toamnei este un album, o certitudine ca micii artisti sunt incurajati si stimulati in traseul descoperirii si transpunerii frumosului.

Sponsorii acestui concurs au fost: Media Service Zawada, Editurii Casa și Editurii Gama
care au răsplătit efortul creativ al micilor artişti cu cărţi şi reviste.

coperta culorile toamnei jpg
Lansarea cartii si premierea participantilor din Iasi a fost o buna ocazie sa ne cunoastem si sa socializam in mijlocul frumoaselor opere de arta tomnatice. Mici sau mari, copiii au admirat cu nesat lumea cartilor si au rasfoit cu drag carticelele in care au regasit micile amprente tomnatice.

Comentarii

comentarii