Articole, Blog.

Dragi colaboratori, 

 

vă invit să valorificăm timpul cât #stamacasa şi să lucrăm, împreună, la cartea cu ISBN “Activităţi Creative cu ziare și reviste”.

 

Cartea este o colecţie de activităţi de Abilităţi Practice şi/ sau Arte Vizuale, care se pot confectiona cu ajutorul ziarelor și revistelor. În cartea Activităţi Creative cu ziare și reviste  publică profesori din învăţământul preuniversitar: profesori învăţământ primar şi preşcolar şi profesori de Arte Vizuale. Se pot publica si lucrari ale copiilor indrumati de catre dvs. Toţi profesorii care publică în carte vor fi menţionaţi ca şi coautori pe coperta interioară a cărţii.

 

CARTEA este tipărită în format A5, integral color, pe hârtie lucioasă de 90 gr., coperți laminate, broșată. Fiecare coautor al cărţii publică o activitate pe o pagină (titlul, autorul, fotografia lucrării, materialele utilizate şi descrierea activităţii). Activitatea este realizată cu minim 30% ziare sau reviste. Textul articolului trebuie să conţină: materialele folosite şi descrierea activităţii. Descrierea activităţii poate fi o descriere clasică – tip tutorial, dar şi o poveste, o poezie, o descriere a modului de obţinere a materialelor, amintiri din experienţa dvs. sau orice consideraţi că ar putea fi un sprijin sau inspiraţie pentru tema realizată. Fiţi originali (încurajăm creativitatea în descrierea activităţii), dar şi deschişi în oferirea detaliilor (citind articolul dvs. trebuie să avem toate informaţiile despre realizarea activităţii). Descrierea trebuie să conţină între 15-30 de rânduri, iar fotografia lucrării (modelul cadrului didactic) pe fond alb, la lumină naturală sau scanată. Textul poate fi expediat în format A4 tehnoredactat cu caractere de 12 sau în format A5 tehnoredactat cu caractere de 10.

 Am primit deja in redactie lucrarea “RAFTUL – AJUTOR PENTRU TEME” Autor: BANU ANDREEA-CATALINA, din Moreni

 

Serviciile de publicare în carte, 50 lei (1 articol), 70 lei (2 articole), 90 lei (3 articole), se achită în momentul acceptării materialului daca puteti face transfer bancar sau imediat ce se termina starea de urgenta. Taxa reprezintă: obţinerea ISBN-ul, a descrierii CIP de la Biblioteca Naţională a României, colaborarea cu editura, realizarea coperţii, editarea cărţii pentru tipar, tipărirea cărţii, expedierea cărţilor pentru Biblioteca Naţională a României şi expedierea unei cărţi către coautori, o singură expediere, prin colet poștal. Factura fiscală pentru serviciile de editare, tipărire şi expediere a cărţii se expediază în coletul cu cartea. Termen limită pentru predarea articolelor: 25 mai 2020, iar pentru livrare a coletelor cu cărţi este 1 iulie 2020, dar fiind stare de urgenta calendarul poate suferi modificari. Înscrierile pentru această carte s-au terminat!

 

Înscrierea în carte. Materialul se expediază în format electronic pe email-ul: revista@activitaticreative.ro, împreună cu informațiile: telefon (obligatoriu pentru o bună comunicare), adresa unde doriți să primiți cartea (la coletele poștale adresa trebuie să coincidă cu cea din cartea de identitate).

 

Apariţia cărţii este îngrijită de Mihaela ALBIANU, redactor şef al revistei Demersuri Creative, preşedinte al Asociației Activități Creative, coordonator a 10 concursuri de artă plastică (Inimioare pentru mama, Curcubeul Copiilor, Sfârșit de toamnă, Poveste de Paști ș.a., finalizate cu expoziții, festivități de premiere și editare de carte), şi fondator www.magazincreativ.ro.

 

Alte informații se pot obține la telefon 0729 562 238 (redactor șef Mihaela Albianu) sau pe email: revista@activitaticreative.ro

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *