Blog, Recomandări.

Zilele acestea, Editura Casa a scos de sub tipar numerele 110 și 111 din seria Idei creative, Quilling – decoratiuni moderne, de Patrick Kramer, și Figurine din carton ondulat, de Andrea Wegener. Noile volume aduc în atenția cititorilor două metode de modelare a hârtiei tot mai îndrăgite de către cei pasionați de tehnicile handmade, cu ajutorul cărora se pot obține cele mai frumoase și vesele figurine sau ornamente.

banner 110_111 iedei creative

Quilling – decoratiuni moderne, Idei creative nr. 110

Dacă îți place tehnica quilling și ați reușit deja să o deprindeți, cartea lui Patrick Kramer te va atrage, cu certitudine, atenția. Autorul prezintă modele de ornamente și decorațiuni moderne ca bețisoare pentru cocteiluri, portchei pentru perete sau chiar tablouri. Acestea sunt realizate din fâșii de carton foto, o hârtie mai groasă decât fâșiile quilling obișnuite, pentru a rezista și a-și păstra mai bine forma după rulare.

quilling 110

 

Figurine din carton ondulat, Idei creative nr. 111

Cu ajutorul acestei tehnici, prezentată pas cu pas de către Andrea Wegener în acest volum, se pot realiza o mulțime de figurine și ornamente hazlii, care pot fi folosite atât ca jucării, cât și ca decorațiuni interioare. Confecționarea figurinelor din carton ondulat constituie o activitate deosebit de creativă, pe care o recomandăm grădinițelor și școlilor, deoarece dezvoltă aptitudinile manuale ale copiilor și le stimulează imaginația, iar materialele necesare sunt ieftine și se procura ușor.

carton ondulatNoile volume din seria Idei creative pot fi achiziționate de pe site-ul Editurii Casa, la prețul de 11,12 lei, cu 20% reducere față de prețul de raft.

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *