Blog, Cursuri Activități Creative în Iași, home-article.

Cursul de activități creative se desfășoară în fiecare miercuri/ joi, de la ora 17.00, în Iași, la sediul Universității ”Mihail Kogălniceanu” Iași, str. Bălușescu nr. 2. Grupele vor fi de maxim 10 copii, VÂRSTA de la 4-12 ani.

După 1 noiembrie 2017 este posibil sa ne mutam in alt spatiu.

Contravaloarea unui atelier este 25 de lei si durează 1,15 minute. Preţul include toate materialele de lucru, pelerine protecție, apă plată şi, pentru stimulare, mici premii.

Garanție: În cazul când un copil (sau părinții acestuia) consideră că participarea la acest curs nu i-a adus nici un beneficiu, va primi înapoi 100% din contravaloarea primei ore de curs.

 

La curs pot participa doar copiii care sunt înscriși telefonic 0729 56 22 38 sau pe email: contact@activitaticreative.ro.

De ce un curs de activităţi creative? Activitățile creative dezvoltă imaginația, creativitatea și spontaneitatea copiilor, facilitează deprinderea unor abilități de exprimare artistică, determină satisfacția realizării unei lucrări finite, precum și creșterea încrederii în sine. În plus, alături de alţi copii de aceeaşi vârstă vor socializa, vor lucra în echipă, vor respecta reguli, se vor adapta unor situaţii noi, vor căuta soluţii şi se vor distra! Toate acestea nu-l vor face neapărat artist, dar în viitor veţi regăsi aceste calităţi când copilul va dovedi siguranţă în rezolvarea unor situaţii de viaţă.

 

Ce vom lucra? Pictură pe figurine din ipsos, pe pietre, scoici, conuri de brad, cartonm ghivece ceramică; colaje cu decupaje din carton, gumă sau plută; tehnica şerveţelului pe diferite suporturi; obiecte decorative realizate în tehnici mixte; desen decorativ pe carton embosat (cu model în relief). În funcţie de răspunsul copiilor la aceste teme, cei care vor opta pentru 2 şedinţe săptămânal, se vor iniţia şi în alte tehnici: pictură pe sticlă, pictură pe textile, cusături româneşti ş.a. Cu ce vom lucra?

Copiii se vor familiariza cu materiale profesionale pentru arte plastice şi hobby-art: acrilice, acuarele perlate, acuarele glitter, lacuri, adezivi pentru tehnica şerveţelului, cartoane embosate, cartoane pânzate, figurine din ipsos, ştampile buretate pentru cei foarte mici, ştampile tuşate, accesorii decorative, decupaje ş.a. Pe de altă parte copiii vor fi învăţaţi să recicleze anumite materiale refolosibile şi să le utilizeze pentru crearea unor decoraţiuni unice.

 

IMG_0515 DSCN5988 IMG_0786 IMG_0730 IMG_0710 IMG_0549 DSCN5961

 

 

 

Cine sunt eu?
Mihaela Albianu – absolventă a Liceul Pedagogic Ștefan cel Mare Bacău, Școala Populară de Arte din Iași, Facultatea de Filosofie Univ. Al.I.Cuza Iași

Ce mă recomandă?

Experiența și dragostea pe care o port copiilor!
În 2007 am susținut primul curs de activități creative la Grădinița P.P. nr. 13 Iași, loc unde merg și astăzi cu mare drag! În acest moment desfășor acest curs și la grădinițele: Grădinița cu P.P. I.Creangă Iași, Grădinița P.P. 3 Iași. La solicitarea diverselor societăți, organizez acest curs și în alte spații, pentru petreceri de firmă ș.a.
Din 1996 când am absolvit liceul pedagogic am lucrat ca educatoare în Iași până în 2004, când am început colaborarea cu Ateneul Tătărași. Ca și referent relații publice am organizat și promovat evenimente cultural-artistice, educative, timp în care am învățat foarte mult de la oameni mari și specialiști adevărați. Le mulțumesc tuturor care m-au ajutat să devin un bun profesionist, astfel încât să fac un pas firesc, sigur, spre propriile proiecte educative și culturale.
În perioada 2012-2015 am organizat 10 ediții ale Concursului Național de Artă Plastică, finalizate cu expoziții și albume tipărite: Inimioare pentru mama, Flori de primăvară, Curcubeul Copiilor, Culorile toamnei, Bradul de Crăciun, Iarna, Sfârșit de toamnă, Primii fulgi de nea, Felicitări pentru mama, Poveste de Paști.
În 2012 am scris prima carte de activități creative: Activități Creative cu materiale reciclabile
Ca și președinte al Asociației Activități Creative am organizat proiectele:
Locuiesc la sat, dar sunt creativ! – proiect caritabil de stimulare a creativității în mediul rural – 3 ediții
Concursul national: Creez și reciclez –  3 ediții.

Cine mă recomandă?
Zâmbetele copiilor fericiți de încrederea pe care le-o dă frumusețea propriilor creații.

 

Cu drag, Mihaela Albianu.

Comentarii

comentarii

4 Responses to “Cursul Activități Creative – Iaşi, la Universitatea M. Kogălniceanu”

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Iaşi Live – Ghidul tău online pentru timp liber » Activități Creative De Vacanță @ Doamna de PICTURĂ
  2.  Mandale de toamnă – Blog Magazincreativ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *