Articole.

Dragi colaboratori,  vă invităm să publicați, ca şi coautor, în cartea cu ISBN

 

Activivităţi Creative cu materiale din natură

 

Cartea este o colecţie de activităţi de Abilităţi Practice şi/ sau Arte Vizuale, care se pot realizează cu ajutorul materialelor din natură. În cartea Activităţi Creative cu materiale din natură  publică profesori din învăţământul preuniversitar: profesori învăţământ primar şi preşcolar şi profesori de Arte Vizuale. Toţi profesorii care publică în carte vor fi menţionaţi ca şi coautori pe coperta interioară a cărţii.

 

Apariţia cărţii este îngrijită de Mihaela ALBIANU, redactor şef al revistei Demersuri Creative, preşedinte al Asociației Activități Creative, coordonator a 10 concursuri de artă plastică (Inimioare pentru mama, Curcubeul Copiilor, Sfârșit de toamnă, Poveste de Paști ș.a., finalizate cu expoziții, festivități de premiere și editare de carte), şi fondator www.magazincreativ.ro.

 

CARTEA este tipărită în format A5, integral color, pe hârtie lucioasă de 90 gr., coperți laminate, broșată. Fiecare coautor al cărţii publică o activitate pe o pagină (titlul, autorul, fotografia lucrării, materialele utilizate şi descrierea activităţii). Activitatea este realizată cu minim 30% materiale din natură: frunze, flori, seminţe, fructe, nuci, ghinde, castane, conuri, pănuşi, păstăi, crenguţe, nisip, scoici, pietre, felii de lemn, lut ş.a. Textul articolului trebuie să conţină: materialele folosite şi descrierea activităţii. Descrierea activităţii poate fi o descriere clasică – tip tutorial, dar şi o poveste, o poezie, o descriere a modului de obţinere a materialelor, amintiri din experienţa dvs. sau orice consideraţi că ar putea fi un sprijin sau inspiraţie pentru tema realizată. Fiţi originali (încurajăm creativitatea în descrierea activităţii), dar şi deschişi în oferirea detaliilor (citind articolul dvs. trebuie să avem toate informaţiile despre realizarea activităţii). Descrierea trebuie să conţină între 15-30 de rânduri, iar fotografia lucrării (modelul cadrului didactic) pe fond alb, la lumină naturală sau scanată. Textul poate fi expediat în format A4 tehnoredactat cu caractere de 12 sau în format A5 tehnoredactat cu caractere de 10.

 

Drepturi de autor!!!

Dacă lucrarea a fost inspirată din activitatea altui coleg sau de pe un site, pentru a nu avea „reclamaţii” vă rog să menţionaţi sursa.

Prin expedierea activităţii şi a fotografiei ilustrative, autorul își exprimă acordul deplin pentru publicarea materialului în carte şi pe site-urile: www.activitaticreative.ro şi www.magazincreativ.ro.

Cartea va fi tipărită într-un tiraj unic format din solicitările coautorilor, plus 20 de exemplare pentru promovare, exemplarele pentru Biblioteca Naţională a României. Această carte tipărită nu va fi expusă spre vânzare. După tipărirea cărţii, fiecare coautor va primi cartea în format pdf pe email, pentru a o putea fi distribuită în mediul online, gratuit, şi altor colegi. Cartea va fi publicată în acest format şi pe site-urile www.activitaticreative.ro şi www.magazincreativ.ro.

 

Serviciile de publicare în carte se achită în momentul acceptării materialului şi reprezintă: obţinerea ISBN-ul, a descrierii CIP de la Biblioteca Naţională a României, colaborarea cu editura, realizarea coperţii, editarea cărţii pentru tipar, tipărirea cărţii, expedierea cărţilor pentru Biblioteca Naţională a României şi expedierea către coautori o singură dată prin colet poștal. Factura fiscală pentru serviciile de editare, tipărire şi expediere a cărţii se expediază în coletul cu cartea. Termenul maxim de livrare a coletelor cu cărţi este 15 octombrie 2019.

 

Înscrierea în carte. Materialul se expediază în format electronic pe email-ul: revista@activitaticreative.ro, împreună cu informațiile: telefon (obligatoriu pentru o bună comunicare), adresa unde doriți să primiți cartea (la coletele poștale adresa trebuie să coincidă cu cea din cartea de identitate). Termen limită pentru predarea articolelor: 30 august 2019.

 

Alte informații se pot obține la telefon 0729 562 238 (redactor șef Mihaela Albianu) sau pe email: revista@activitaticreative.ro

Comentarii

comentarii

4 Responses to “Activităţi creative cu materiale din natură – carte cu ISBN”

 1. Neculaes Maria

  Buna ziua! Acum am descoperit acest mesaj. Se poate sa mai primiți un material si de la mine, maine? Multumesc anticipat!

  Imi place(2)

  Răspunde
  • admin

   Buna ziua, va multumim pentru interesul acordat. Am inceput lucrul la carte, dar cateva zile, pana conturam documentul, mai puteti trimite materiale.

   Imi place(0)

   Răspunde
  • admin

   Buna ziua, va multumim pentru interesul acordat. Am inceput lucrul la carte, dar cateva zile, pana conturam documentul, mai puteti trimite materiale.

   Imi place(0)

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *