Articole, Blog.

Direcționează 2% din impozitul pe venit pentru anul 2014 pentru ca din ce în ce mai mulți copii preșcolari și școlari de la sate sau copii creativi fără posibilități materiale să aibă acces la materiale specifice activităților creative: decupaje din hârtie colorată, sclipiciuri, figurine din ipsos sau lemn, blocuri de desen, culori, carioci, acuarele, plastilină și să răsfoiască cât mai multe cărți.

Asociația Activități Creative, pe lângă proiectul în lucru ”Locuiesc la sat, dar sunt CREATIV!”, va organiza periodic acțiuni de identificare a unităților școlare cu acces limitat la librării, magazine pentru arte plastice și decorațiuni, hipermarketuri, și va expedia către acestea colete poștale cu materiale creative, strict necesare desfășurării unor activități educative la nivelul zilelor noastre, și cât mai multe cărți, pentru ca elevii să se bucure învățând tainele lor.

Declarația completată de tine TREBUIE EXPEDIATĂ la Direcția Finanțelor Publice Locale de care aparții prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, dar dacă nu ai posibilitatea de a o expedia anunță-ne și o expediem noi. Declarația o poți descărca de AICI.

Îți mulțumesc pentru că ai ales să investești în creativitatea copiilor noștri! Peste ani copiii de astăzi vor construi o Românie curată, frumoasă, plină de idei și vise împlinite!

Dacă dorești, poți susține activitatea asociației și prin donații în contul nostru deschis la Banca Transilvania RO12BTRLRONCRT0235212801. Te vom face membru de onoare și, dacă ne vei trimite adresa, îți vom expedia un obiect decorativ pentru tine sau un cadou creativ pentru copiii tăi!

Cu drag,

Mihaela Albianu

Comentarii

comentarii