Blog, Recomandări.

Surprizele se tin lant la Editura Casa! Dupa noile aparitii din seria Idei creative, Pictura pe fata si Caciuli tricotate, anuntam o saptamana cu super reduceri. Incepand de azi, pana pe 22 februarie, veti putea achizitiona, de pe site-ul nostru, carti la doar 5 sau 10 lei, la alegere dintre cele 50 de titluri selectionate din colectiile Idei creative, Mesterul priceput, Gradina noastra si altele.

banner 16-22 februarie

 

 

 

 

 

 

Dintre cartile la reducere enumeram cateva titluri care v-ar putea atrage atentia: Cactusii – Cultivare si ingrijire, Marul – Cultivare si retete culinare, Sauna – Desfatare pentru minte si trup, Fotografia digitala cu aparate foto DSLR, Sisteme de irigare sau Incalzirea prin pardoseala, iar dintre cele peste 35 de titluri din seria Idei creative sunt de mentionat: Bijuterii din materiale reciclate, Animale din margele, Masti de carnaval, Figurine din pasta de modelat sau Decoratiuni interioare!

Nu pierdeti ocazia, anuntati-va si prietenii sau cunostintele, promotia este valabila in limita stocului disponibil! Oferta completa o gasiti aici: Carti la 5 si la 10 lei!

Comentarii

comentarii